23.06.2019 г., 9:19 ч.

По жътва 

  Поезия » Любовна
706 2 2

 

Кожата ти е толкова хладна
въпреки жегата вън.
Само капките пот са роса
по сърцето ти.
А аз изгарям от любов.
Като юнската жетва е -
жънеш душата ми.
и събираш зърно.
Ще посадиш на разсъмване
за да изникне Любов!
И ще смелиш брашно.
Да ти омеся хлябове.
ще нахраним птиците
щом запеят в безсънната нощ.
Жътва е!

© Слава Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??