14.11.2008 г., 10:02 ч.

По-красива си 

  Поезия » Друга
1171 0 12
На майка ми, която днес навършва 60 години

По-красива си, майко, от цвете
и от пъстрата цветна дъга.
Щом погалиш ме, майко, с ръцете,
мигом няма в сърцето тъга.

По-красива си, знай, от зората
и от бистрите капки роса.
Знаеш ли, тайната на красотата
е в среброто на твойта коса.

© Иванка Морарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??