17.04.2007 г., 1:48 ч.

по навик 

  Поезия
549 0 12
 

Наивното начало на мечтите -

една врата отворена във сън,

едва щом прага й преминеш

започналото вече е отвън.



Във колебание животът ми минава

с ревнивото око на мисълта,

кървят сълзи от всяка нова рана

и се размиват в капки самота.


От пяната на клюките се давя

и ослепява вярата ми в теб,

сама ще стъкна свойта тиха клада

(екстравагантен начин да ме разбереш).


Без колебание във отливите бягам -

непостижимото ме носи все натам,

където навикът написал е сценария -

че делникът ограбва любовта...


© Дакота Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??