24.01.2018 г., 15:01 ч.

По повод една конвенция 

  Поезия » Гражданска
439 0 1

 

 

Отпийте вода, госпожо адепт,

и вие, милорд милостиви.

Защо ви тревожи нашият двор,

скверни са ваште мотиви.

 

Не искам да ям от вашия хляб,

дори от хайвера ви черен.

Не може да има внезапен обрат,

дори и в морал ефимерен.

 

Отпийте вода за вашия гняв –

тя всичко по пътя си помни.

Реката неспирно как си тече

и изхвърля излишни отломки.

 

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??