Втора част
Ще пристигне отново Христос,
с любовта да разпръсне тъмата
и прокара мисловния мост
към планета, далеч от Земята.
Ще събере Той своя народ –
сред душите духовни от Гея –
да ги води към правда, възход,
по пътеките на Водолея.
И за среща в съдбовния ден –
посред новата земна природа –
към Едема от Бог сътворен,
ще прекоси Той с тях небосвода...
А животът всред новия рай
ще пребъде всевечен, безкрай!
15 ноември 2021, 13:30 часът
27 май 2022, 12:30 часът
© Иванъ Митовъ Всички права запазени