25.06.2024 г., 5:34 ч.

По пътя 23 

  Поезия
67 0 0

     П О П Ъ Т Я 23

 

Светът пътува към поредната си задънена улица

и към аналогията на предишните загинали цивилизации,

конгломерата от езици на омразата отново ще гътне Кулата,

засега процедурата е във фазата на дегустациите.

 

Мъжете напират със рамена,жените със ханшове,

липсва дръзновението на верните мисли,

меко казано,затъваме дълбоко и страшно

и ще загинем,на Царичина без Святата Истина.

 

30.05.2024г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??