25.06.2008 г., 11:41 ч.

По пътя 

  Поезия » Друга
633 0 7
 
  •                     Като стих край дърветата тичахме
  •                     и проблясваше в душното лято,
  •                     от косите ти - тъжно момиче,
  •                     пожълтялата есен на златото.
  •                     Полуделият ден ни прегърна
  •                     и целуна ни с топла въздишка,
  •                     а в небето летяха безшумно,
  •                     бели ангели с тихи усмивки.
  •                     И поехме по пътя нагоре,
  •                     цял осеян със тръни и троскот.
  •                     Сътворен от сълзите на хората
  •                     и нозете кървящи на Господ...

© Ивайло Цанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??