6.07.2024 г., 6:54 ч.

По пътя 33 

  Поезия » Друга
69 0 0

      П О   П Ъ Т Я   33

 

И мъката и радостта 

са адекватни поводи за напиване,

просто Човекът е устроен така,

че крайностите, в него една в друга преливат.

 

И на погребение и на сватба се пие.

На погребението не се вдигат тостове

и нахъсано не се вика Горчиво,

прекръстиш се, пиеш, човешко е, просто е...

 

04.06.2024 г., гр. Свищов

© Красимир Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??