2.07.2012 г., 15:25 ч.

По пътя 

  Поезия » Любовна
806 0 2

 

По пътя си говорех със орлите,

прелитащи над бухнали гнезда.

Посрещах хоризонта на мечтите,

понесла в сладост-шепи Любовта.


Каква магия, скрита в нежни струни

и къпеща се в цветове дъга.

Поисках вятъра аз да целуна,

но в миг самотен мечтата отлетя.


И полетя напред безгрижна,

но иска да докосне пак небе.

Проблесна, сякаш неподвижна

звезда разбуни юнското море.   

 

30.05.2012 

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??