П О П Ъ Т Я 8
Ако някой някога вземе,че ме попита,
как се справям с моята трудна и сложна задача,
мога да задоволя възникналото му любопитство
с една проста,но точно отмерена крачка.
Първо,от сложно и трудно,
го превръщам в просто и лесно,
това е Истината за постигането на Чудо,
но то изисква Вечно да Пътуваш и Тестваш...
Поезията никога не може,да лъже,
Тя е винаги откровена към себе си,
Журито на Времето с безпристрастие ще отсъди,
кои са избранници на Истинската Поезия.
Много често виждам Трикольора ни
на най-високото място на Олимпийската стълбица
и винаги след това горещо аз моля се,
нашите олимпийци Дежа вюто мое да сбъднат.
21.05.2024г.гр.Свищов
© Красимир Кръстев Всички права запазени