19.09.2010 г., 21:39 ч.

По реката... 

  Поезия » Друга
1186 0 48

 

 

 

 

 

                   понесла
                   мисли бели и черни
                   по реката пътувам
                   нататък
                   към сребърния бряг
                   на звездите...
 
                   нечия
                   топла сянка 
                   в пясъчника останала
                   стъпките ми тихо брои
                   с болка стаена
                   и незабравена...

                   а ромонът
                   чист на водата
                   одеждата вечна
                   за душата ми
                   от бял речен камък
                   благодатно извайва...

 

 

          http://www.youtube.com/watch?v=G9_wu_9Uluw

 

 

           МУЗИКА >>> Hymn To Hope - Secret Garden

 

                

                 Художник... JOSEPHINE WALL

 

  

 

 

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??