10.09.2008 г., 12:22 ч.

По-силна... 

  Поезия » Друга
665 0 11

Инстинкти

и заложеното в тях,

или любов

и нейните капани -

усещане за рай

с тишина редувано...

екстаз,

че ни има

на този свят

с многото прости неща...

идва Тя

и с благост направлява -

по-силна

от десет заповеди Божи...

© Дима Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??