Sep 10, 2008, 12:22 PM

По-силна... 

  Poetry » Other
666 0 11

Инстинкти

и заложеното в тях,

или любов

и нейните капани -

усещане за рай

с тишина редувано...

екстаз,

че ни има

на този свят

с многото прости неща...

идва Тя

и с благост направлява -

по-силна

от десет заповеди Божи...

© Дима All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??