12.12.2007 г., 11:44 ч.

По сребърна следа 

  Поезия » Пейзажна
1103 0 39

 

 

 

             

                  Тръгва си бавно

                  нощта

                  зората пробудила,

                  връща се

                  утрото светло

                  по сребърна следа.

 

                  Невидим нощем

                  в мрака,

                  някой чудо сътворил,

                  със сребърна покривка

                  нежно

                  всичко е покрил.         

                

                  До снощи

                  клони черни,

                  сребърни сега блестят,

                  в тишината сребърна

                  кротичко

                  врабците бдят.

 

                  Бели,

                  сребърни сълзи

                  под стрехите още спят,

                  по сребърни пътеки

                  тихо

                  пристъпва денят.

 

                  Слънчев лъч

                  в небето

                  припали няколко искри,

                  и стори ново чудо...

                  дъжд сребърен

                  да завали.

 

 

 

                                    http://www.youtube.com/watch?v=8Caj4rHkie8 

 

                                    МУЗИКА > Winter Sonata - Piano and violin

 

 

 

 

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??