10.09.2016 г., 13:45 ч.

По-високо от Луната 

  Поезия » Любовна
387 1 7

По-високо от Луната ще застана
да виждам бездната сама
и равновесно на везните ще остана
в баланса щастие - тъга.
Но неразбрана е дилемата,
и нелогично непозната -
Защо, за Бога,
всяка влюбена Звезда
е толкова далече от Земята.

 

Galaxi 

 

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??