Не съм беглец! И все ще го повтарям.
Сама отвори своите врати.
Родино моя, майчице България,
попътни ветрове ми даде ти.
Ще скитам по света – като сираче.
Не знам какъв ще бъде моят ден...
Едно парче от твоята погача
оставям там – за другите след мен.
© Елица Ангелова Всички права запазени