10.11.2011 г., 19:53 ч.

Почакай, Любов 

  Поезия » Философска
759 0 6

Почакай, Любов

 

 

    Почакай, Любов! Не умирай!

Ще те нахраня с последната си надежда,

ще те облека в последната си илюзия,

ще ти дам последното парченце

от разбитото си сърце…

 

Почакай, Любов! Не угасвай!

Ще те стопля с последната си обич,

ще ти разкрия последната си мечта,

ще те докосна с последната си въздишка…

 

Само това имам, Любов –

надежди, убити от фалшиви приятели,

илюзии, подхранвани от красиви предатели,

сърце, разбито от толкова мъка и сълзи.

 

Само това мога да ти дам, Любов –

обич, поругана и стъпквана хиляди пъти,

мечти, останали несбъднати в името на

чуждото щастие…

И въздишка. Една последна въздишка,

изтръгната от дълбините на душата ми…

 

Скрий се там, Любов. Аз ще те пазя.

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??