27.10.2017 г., 14:13 ч.

Почти "Алиса" 

  Поезия
923 0 8

 

 

Тичам

по листенцата

на маргаритка,

вгледана в песента

на слънцето

и се уверявам,

че усмивката ти

лъчите му заслепява,

гласът ти

славея надпява,

а очите ти

нощем,

знам,

звездите засенчват.

 

Събуждам се,

усмихвам се

и не се страхувам

да те обичам

още

и още.

 

 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??