27.11.2017 г., 8:55 ч.

ПОЧТИ ЕСЕННО 

  Поезия
582 1 9

Усещам как есента се вмъква в дните ни
със вятъра, който достига до костите,
със сланите си, падащи бавно в косите ни,
с низ от облачни дни – наши неканени гости.

 

Усещам как есента обладава несетно душите,
как панически бягаме в измислени пролети,
взели със себе си белия параван на мъглите,
в който се губи спомена за свободни полети.

11.11.2017 г.
Русе

© Румен Ченков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??