22.10.2007 г., 17:13 ч.

Под слънцето съм вятър 

  Поезия
498 0 6

Под слънцето съм вятър

Изветрял

Навяващ изневери

Коя си ти

Кога съм те избрал

Да ме докоснеш

С извиненията си


Боли ме

Когато сме цели

Избухваме

Нямаме право

Горите ни опожарени са

От затварянето на клепачите ти


Ти си вътре

Тихичко потропваш

На опашка наредили са се да те слушат

Хора търсещи природата


Реката

Движение прави

Подводно
Срещаме се

Изправяме се

Стискаме ръце

Разговаряме

Но после всеки спи в утробата си


Искам пак да сме заедно

Искам да победя

Желанието си да избягам


Не ям

За да се стопя

И да ме няма

Безболезнено да чукна на вратата ти


Усмивка

Длан

Докосване

Усмивка


Да вляза ли или да си отивам


Тя е предател

Като слънце всяка вечер

Колко пъти си се преоблякла

Днес

Колко пъти си сменила времето


Глухо е в мен

Сляпо

Търкаля се по земята ми

Усещане

Ново

Неприятно


20.10.2007

© Десислав Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??