12.09.2012 г., 14:56 ч.

Под тополите и толкова 

  Поезия » Любовна
1455 0 6

Защото тишината може да е хубава,
единствено от приласкана обич,
когато думите ни се целуват 
под рошавия купол на тополите...

ми откъсни едно перо от своя полет
и аз едно във твойта длан ще сложа
и нека пишем дълго под тополите -
небето е за птиците и хората...

И да се любим в залеза с душите си,
и аз да те прекрачвам боса -
от Ной, през всичко, до пустинята...
А ти да ме намериш своя.
                                     Под тополите.

© Рени Бакалова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??