29.05.2022 г., 11:00 ч.

Под влияние на вдъхновението 

  Поезия » Свободен стих
245 0 1

 

Под влияние на вдъхновението, 
поета пише стихотворението...
За на живота хубавите неща
и за отражението им върху реалността...
За кафето сутрин с приятел,
за срещата си с нов издател.
За разходката с кучето навън
и любовта като във сън.
За вело приключението в гората,
за чашата вино под асмата
за бягащите дечица, 
но и за поредната плесница.
И мислейки над белия лист
стига до извода този артист...
Че всичко е въпрос на нагласа, 
която върти на живота му компаса.

 

© Роси Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много са смешни и трите стихотворения, Роси. Това не е поезия, поне според мен. Не и в този им вид. Нещо друго е. Да кажат тези, които разбират от стихове и творения какво им липсва, но на мен просто са ми смешни, както вече казах. 😊
Предложения
: ??:??