13.01.2008 г., 22:02 ч.

Подай ми 

  Поезия » Любовна
819 0 5

ПОДАЙ МИ

Подай ми твойте морни устни -

да ги погаля със трепереща ръка.

Бих искал мъката да ме напусне

и трябва да се върне радостта.

 

Подай ми твойте нежни устни

и ето моите до твоя праг.

Те тръпнат, готови да се впуснат,

безумни във свещенния си бяг.

 

Унася ме и пак бълнувам,

и в мрака търся твоето лице.

В мечтите си за теб бленувам,

тупти за тебе моето сърце.

 

А мракът ме обгръща, тегне,

раздира плачещата ми душа...

И пътищата, неми и смутени,

разделят се, отнасяйки скръбта...

© СВЕТОСЛАВ БИЛЧЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??