8.02.2019 г., 13:04 ч.

Подари ми 

  Поезия
636 0 5

Подари ми това, което усещаш,

подари ми това което желаеш,

подари ми всичко за което се сещаш,

дори въздухът на който ухаеш!

 

Посвети ми любимата си песен,

надпиши ми най-четената твоя книга,

че животът никак не е лесен,

и думи никога не стигат!

 

Подари ми моменти, залези, звезди,

подари ми откъснато цвете от градина,

подари ми да съм с твоите мечти,

подай ми откъсната малина!

 

Подари ми утрини с целувки,

искам твоята нежна ласка,

подари ми всичко без преструвки,

всичко в мен към теб ме тласка! 

 

 

 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??