24.08.2018 г., 14:31 ч.  

Подари ми смъртта 

  Поезия
684 2 1

Подари ми смъртта, щом не можеш звездите
,обричаш ме на мъки и заливаш със самота.
Подари ми смъртта, вместо сълзи в очите
със усмивка желая да напусна света.

 

Подари ми смъртта, щом не можеш мечтите
,нож забиваш в сърцето след всяка лъжа
Подари ми смъртта вместо болка с лъжите
и сбъдни поне една моя мечта.

 

Подари ми смъртта, щом не можеш любов
в последния си миг искам да се усмихна.
Подари ми смъртта, вместо образа нов
и не чакай сърцето само да затихне...

© LeonaXIII Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??