Aug 24, 2018, 2:31 PM  

Подари ми смъртта 

  Poetry
686 2 1

Подари ми смъртта, щом не можеш звездите
,обричаш ме на мъки и заливаш със самота.
Подари ми смъртта, вместо сълзи в очите
със усмивка желая да напусна света.

 

Подари ми смъртта, щом не можеш мечтите
,нож забиваш в сърцето след всяка лъжа
Подари ми смъртта вместо болка с лъжите
и сбъдни поне една моя мечта.

 

Подари ми смъртта, щом не можеш любов
в последния си миг искам да се усмихна.
Подари ми смъртта, вместо образа нов
и не чакай сърцето само да затихне...

© LeonaXIII All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??