16.10.2009 г., 22:43 ч.

Подарък! 

  Поезия » Друга
392 0 1

Подарък днес получих аз.

От моя верен Спас.

В спасение обвит и панделка на кръст го беше вързал той. 

С послание за мен.

В моите ръце си ти спасен.

© Драгомир Костадинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??