14.12.2006 г., 18:55 ч.

Подарък за тебе 

  Поезия
720 0 5

Аз бях приготвила подарък
за тебе със любов и нежност-
в Деня на влюбените чаках
да дойдеш,ала безнадеждно.

Сега подаръкът пред мене
мълчи,а спомени навява.
Но друг сърцето ми ще вземе,
на друг подаръци ще правя.

Нима остана нещо свято
във мене аз на друг да дам?
Отдавна детска непорочност
на тебе съм принесла в дар.

 

© Татяна Начкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??