28.08.2014 г., 21:19 ч.

Подранила е есента ми 

  Поезия » Друга
300 0 1

Събуждам се от есенния хлад,

прокраднал се потайно през прозореца

и мушнал се под мойто одеало.

 

В очите ми проблесва тъжно слънцето,

и то е отчуждено като хората -

донася края на едно начало.

 

Красива живопис е изрисувала

на подранилата есен ръката,

която след малко изпраща и първото ято.

 

И времето идва за мойто пътуване,

да бродя през вятъра, прекършил житата

и ето, отива си вече моето лято.

© Ралица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??