6.02.2018 г., 22:21 ч.

Поетичен протест 

  Поезия » Гражданска
519 1 1

Награди, Конкурси, Култура, Поезия

Бъгна се всичко, заприлича на лезия

Лордове нежни сега награждават

Едните взимат, другите дават

 

Изродѝ се всяка инициатива

Аз ли съм крив. Държавата ли е крива.

За да си творец, трябва да си богат

И в краката ще ти е целия свят

 

Ще слушаш, каквото искат да слушаш

Ще гледаш, каквото искат да гледаш

На масата, хляб, сол и боб.

Ах, колко е жалко да бъдеш роб! 

© Павел Красимиров Всички права запазени

Вдъхновен от крайния резултат на един поетичен конкурс. Без лоши чувства.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Лордове нежни
    сега са модерни
    нова култура
    пълна с халтура
    конкурси,награди
    за джендъри млади.
Предложения
: ??:??