4.04.2006 г., 13:54 ч.

Поетът... 

  Поезия
1622 1 11
Поетът е поет - да бъде сам.
Далеч от хорски погледи  и  думи -
да оскверняват чистия му храм
с най-грешното човешко богохулство.

Поетът е поет - да го боли,
на кръст да го разпъва всяко чувство.
От стихове душата да кърви.
От обич да пресъхват устните...


Венцислава Симеонова

© Венцислава Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??