Apr 4, 2006, 1:54 PM

Поетът... 

  Poetry
1615 1 11
Поетът е поет - да бъде сам.
Далеч от хорски погледи  и  думи -
да оскверняват чистия му храм
с най-грешното човешко богохулство.

Поетът е поет - да го боли,
на кръст да го разпъва всяко чувство.
От стихове душата да кърви.
От обич да пресъхват устните...


Венцислава Симеонова

© Венцислава Симеонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??