15.09.2022 г., 12:33 ч.  

Погребана жива 

  Поезия » Авторска песен
251 0 2

Куплет:

Нов пореден гаф и ти

казваш ми, мило извинявай.

Но да минеш метър пак

тъпо е, няма как прощавай.

И да се мъча ли

тази връзка да спасявам

а пък ти така по тъча ли

мислиш всеки път да ми минаваш.

Днес живота ни е хаос

дебнем се, като котка с мишка.

Ти си Томи аз съм Маус

знай така, хич не ми се иска.

Научих че със теб, май излишно е да споря

виждам никога не слушаш ти, аз кога какво говоря.

 

Припев:

И вече ни дели стена

виж принца в теб днес го няма

замина си и спомена, тук, със мен остана.

Не чуваш ли как моля те

да спреш това ме убива

ти всеки ден погребваш ме, но, аз съм жива.

 

Куплет: Някой ръси мозък пак

че глава, не боли от опит.

Айнщайн да не ти е род

знай за мен, той не е на почит.

И да се мъча ли

тази връзка да спасявам

нов пореден опит, мога ли

да ти дам и пак да съжалявам.

Днес живота ни е хаос

дебнем се, като котка с мишка.

Аз съм Томи ти си Маус

зная че, хич не ти се иска.

Научих че със теб, май излишно е да споря

виждам никога не слушаш ти, аз кога какво говоря.

Припев:

© Атанас Анастасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Пепи, тук си яхнала метлата. 😁 Но виждам, че има защо.
  • Мики Маус е мишокът, любимата му е Мини. И защо да ти се извинява: ти критерий ли си, мерило ли си?
    Докато не проумееш, че жената е винаги права, дори да е легнала, ще продължаваш да лаеш волен-недоволен
Предложения
: ??:??