12.03.2017 г., 12:50 ч.

Пожелах си да открия свят... 

  Поезия » Гражданска
351 0 2

Пожелах си да открия свят,
който да ми дава свобода,
да летя, да дишам, да усетя,
че край мен е само тишина.
Пожелах си да открия свят,
в който няма битки и стрелби,
в който всичко диша и твори,
в който няма никакви беди.
Пожелах си да открия свят,
който да ме топли в хладни дни,
който да ме кара да не спя,
и да откривам само красоти.
Пожелах си да открия свят, 
в който няма никакви злини,
в който всички хора са добри.
...Пожелах си свят, и го открих!
 

© Антония Станчева Всички права запазени

Светът е такъв, какъвто си го направим! :)

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??