ПОЖЕЛАНИЕ
Заспивайки, поисках да открия
магията на този свят, изконна -
как раждат се любов, надежда, вяра
и как умират бавно в полумрака.
Да бродя боса в дебрите неземни,
да търся спомен от предишно време.
Да преоткрия силата духовна,
че тя ще ме избави от теглото
на пуст живот и смърт, и свян.
И преродена аз ще се събудя
на новия ден в зората светла,
за да живея истински и смело.
© Ели Всички права запазени