Aug 5, 2008, 3:30 PM

Пожелание 

  Poetry » Other
684 0 4

ПОЖЕЛАНИЕ

 

Заспивайки, поисках да открия

магията на този свят, изконна -

как раждат се любов, надежда, вяра

и как умират бавно в полумрака.

Да бродя боса в дебрите неземни,

да търся спомен от предишно време.

 Да преоткрия силата духовна,

че тя ще ме избави от теглото

на пуст живот и смърт, и свян.

И преродена аз ще се събудя

на новия ден в зората светла,

за да живея истински и смело.

© Ели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??