2.05.2007 г., 11:27 ч.

Пожелание 

  Поезия
1328 1 5
Бъди като цвете - високо в планината,
докоснато от магичните лъчи на светлината!
На лицето ти усмивка нека грее,
а душата ти песни щастливи да пее!
В очите ти нека блести засмяно
пламъче огнено и не само...

Лети с птиците високо в небето!
мечтите си стигни и, ако можеш,
ги осъществи!!!!!!!!!!...

За да си щастлив(а) - не му мисли,
а за любовта сърцето си отвори!!!!!!!!!

© Галя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??