May 2, 2007, 11:27 AM

Пожелание 

  Poetry
1329 1 5
Бъди като цвете - високо в планината,
докоснато от магичните лъчи на светлината!
На лицето ти усмивка нека грее,
а душата ти песни щастливи да пее!
В очите ти нека блести засмяно
пламъче огнено и не само...

Лети с птиците високо в небето!
мечтите си стигни и, ако можеш,
ги осъществи!!!!!!!!!!...

За да си щастлив(а) - не му мисли,
а за любовта сърцето си отвори!!!!!!!!!

© Галя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??