20.12.2009 г., 14:26 ч.

Пожелавам си... 

  Поезия » Любовна
919 0 10

В монолог със себе си

Себе си обсъждам

Използвам тази златна форма

Харесвам се и

Винаги съм права а

Не е така при диалога...

 

Пожелавам си 

Да ме носиш винаги

Под миглите си и

В съня ти - пак да съм там и 

Сънищата да диктувам

Да пътувам с теб незнайно къде

Във висините да преследвам

Лудия си ритъм...

Колко медали от битки заслужих

Все с теб...

 

Близостта е недосегаема загадка...

 

© Дима Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??