17.11.2014 г., 18:02 ч.

Пойно птиче 

  Поезия » За деца
515 1 0

Полети и не спирай, пойно птиче, 

лети с грация и само напред,
от време на време, спри и почини,
попей на децата и покрай теб усмивки събери.
 

Отлети там, дето от теб се нуждаят,
надежда и живот вдъхни,
за да няма тъжни лица по земята,
на малки и големи.
 

Изчуруликай своята песен,
докажи, че имаш глас чудесен,
научи хората на любов,
с твоя вълшебен и прекрасен зов.
 

Продължавай все напред пойно птиче,
дори и с последни сили продължи,
защото ти създадено си,
да успокояваш нашите души.

© Малвина Живкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??