4.06.2008 г., 16:05 ч.

Покажи ми 

  Поезия » Любовна
837 0 2

            Покажи  ми

 

Вземи ръцете ми в твойте ръце,

кажи ми накъде е пътят ми.

Загубих се в трепетно очакване,

не зная накъде съм тръгнала.

Вземи ръцете ми в твойте!

Стопли ги с любов -

премръзнали са те от чакане

ти да се появиш.

Вземи ме в прегръдка сладка,

стопли душата ми, скована в лед е.

Прости, че прося любовта!

Прости, че моля за целувка!

Прости, че влязох в живота твой!

Прости! Не зная как да тръгна -

не зная накъде е пътят ми.

Пусни ме да се стопля,

а после ако искаш -

вратата покажи ми.

Тогава ще си тръгна,

тогава ще те пусна.

Сега не мога! Не искам!

© Поли Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??