14.03.2013 г., 21:57 ч.

Покана 

  Поезия » Друга
419 0 1

Мамо, още помниш деня, в който ме роди.

Деня, в който първите ми крачки ти смело преброи.

И онзи ден, ден, в който сплете черните ми дълги коси 

и за първия учебен ден чантата ми приготви ти...

После бал с татко ми сътворихте,

с много щастие и усмивки ме дарихте...

А сега аз ви каня на моя сватбен ден, 

да стоите гордо най-отпред с мен. 

За да се сещате на старини и за деня, 

в който вашата вече голяма дъщеря 

е най-красивата булка на света...

© Илиева Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • След време почерпи за детенце!
Предложения
: ??:??