16.01.2020 г., 23:40 ч.

Покана 

  Поезия » Друга
300 1 1

Ела на вратата ми ти –
когато звездите заспиват,
когато се давя в сълзи,
когато ръцете изстиват.

 

Ела за душата. Сама.
Когато напивам покоя.
Когато надвивам света.
Когато копнея за зноя.

 

Ела. Покажѝ ми жена.
Кога от искра ме запали?
Кога сред стотици тела
остави следа от кристали?

 

Ела и купувай страстта,
когато денят си отива.
Животът е път и дела,
а ти си магия красива!

© Димитър Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??