16.10.2019 г., 16:18 ч.

Полет 

  Поезия » Друга
802 0 1

Изтри си следите и тръгна,
жигоса небето със поглед.
От малка светът и изтръгна
едничкия опит за полет.

 

Любимата мамина дреха
понесе с тъга на гърба си,
(добре че и нея не взеха
ръцете им груби, нахъсани)!

 

Крилете след нея пристъпват
и плахо я следват - когато
достигне, тя, края на пътя
ще дойде мечтаното ято.

© Анастасия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??