Oct 16, 2019, 4:18 PM

Полет 

  Poetry » Other
805 0 1

Изтри си следите и тръгна,
жигоса небето със поглед.
От малка светът и изтръгна
едничкия опит за полет.

 

Любимата мамина дреха
понесе с тъга на гърба си,
(добре че и нея не взеха
ръцете им груби, нахъсани)!

 

Крилете след нея пристъпват
и плахо я следват - когато
достигне, тя, края на пътя
ще дойде мечтаното ято.

© Анастасия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??