28.01.2008 г., 10:18 ч.

Полет 

  Поезия » Друга
475 0 3

Полет

 


 

Полет над нощта,

полет над звездите,

полет над мечтите,

полет над съдбите

на хора, търсещи в нощта

своята звезда.

Звезда на любовта,

звезда на мира,

звезда, носеща утеха 

на някой в беда.

 

Политам аз с крилете на мечтите

и вярвам, че летя близко до звездите,

радостта ми блика от очите,

а щастието извира от душите

на моите приятели, понесли се

със мен към звездите.

© Явор Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??