17.11.2008 г., 22:03 ч.

Полет... спомен... кратка раздяла... 

  Поезия » Любовна
2706 0 9
Понеси ме в тихата вечер,
с обич жарка, ех, ти спомен мил...
Нощта пак спуска звезден  воал,
тишина... гласа любим долавям...
Притварям очи, и пак в съня
на ласките нежни се осланям,
спомен скъп, ласка вълшебна,
подклажда страст в душата...
Какво е време, кратка раздяла?...
Сърцето помни, душата чака,
полети любов омайна, крилата...

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??