18.05.2010 г., 22:21 ч.

Полетели 

  Поезия » Любовна
469 0 0

ПОЛЕТЕЛИ...

 

Над поле от спомени,

нацъфтели като ръж.

Мели се ръжта със хромел.

Ние с остри думи. Изведнъж.

 

Тишина, разкъсана от думи,

блъскани в зловеща хладина.

Хляба помежду ни

как ли ще делим сега?

 

Някъде, ех, някъде - там на кръстопът,

слънцето под мишницата взели,

с ръж в очите, под разпятие

над полето се родихме...

                                   Полетели.

© Деметра Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??