13.08.2014 г., 17:44 ч.  

Полиестер 

  Поезия
696 0 8

 

Знаеш ли защо си хубава?

Защото си съразмерна.

Седемдесет процента памук,

трийсет – полиестер.

 

Адски добре си дозирана

и затова те обичам,

моя неземна картина,

мое реално момиче.

 

Ти си от шоколада,

който най-много ми пасва:

седемдесет процента какао

и трийсет – мляко със захар.

 

Бог ме обича, видно е –

иначе как ще те срещна!

Майстор е Той, истински,

изпипал те е без грешка.

 

Бог се казва Леонардо,

а ти си Му дъщеря.

Сто процента си тяло

плюс сто процента душа!

 

© Валентин Евстатиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??