15.12.2007 г., 13:40 ч.

Политическо житие 

  Поезия » Гражданска
574 0 4
 

 

Комунистически режим.

А уж чрез демокрация.

За развитието на една страна

народът плаща. С кръвен данък.

Къде е напред? Вляво? Вдясно?

Непрекъснато ли бъркаме? На избори.

Корупция - синоним на демокрация.

Взехме безпорядъка

и пак не сме свободни...

Дори напротив.

Консервативно общество! Пълно с предразсъдъци!

И от социализма нищо добро не взехме.

Пък сега - демокрация. Права и свободи...

Хаха... тъжен смях.

Демокрация(!) - среда на безредие.

А ние, хората, къде останахме?

© Джули Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • А страната ни, горката /може би, може би!/
    "на такива глупаци като нас се крепи"... цитирам с много симпатия!
  • !!!!
    Поздрав и прегръдка,Джул!!!
  • добре казано!!ние хората каде останахме!!
  • Jull, май тия, които останахме, сме по некви сайтове за лично творчество....
Предложения
: ??:??